Nieuws

 

Vanaf november 2015 is TOS ook gevestigd in Assen op het terrein van Sluyter Logistics. Vanuit hier kunnen wij iu dezelfde service bieden zoals u gewend bent in Gieten.

 

Om onze service te vergroten kunnen we nu ook truck en trailerbanden leveren, hierdoor kunnen we een nog completer pakket bieden. Om deze service zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren werken we samen met KUIL banden te Engelbert, door hun jarenlange ervaring zijn wij in staat u een passende en scherpe aanbieding te doen. 

 

Vanaf 20-11-2012 is TOS gieten officieel service partner van GIGANT. U kunt bij ons terecht voor vakkundig onderhoud en reparatie van GIGANT assen. Voor meer informatie over GIGANT kunt u kijken op de volgende website, www.gigant-group.com.

                          gigant trailer axles logo

Uiteraard kunnen we ook het onderhoud en reparaties van alle overige merken oplegger assen vakkundig voor u verzorgen.

 

Wanneer u op zoek bent naar tijdelijk materieel kunnen wij u wellicht een oplossing bieden, we kunnen verschillende typen opleggers en trucks verhuren voor zowel de korte als lange termijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

TOS gieten heeft 21 april 2012 een open dag georganiseerd, tijdens deze dag was er voor iedereen de mogelijkheid kennis te maken met de verschillende mogelijkheden die ons bedrijf biedt. Wij vonden het een zeer geslaagde dag en willen iedereen bedanken voor hun komst.

 

TOS gieten opent 1 april 2012 de deuren om u van dienst te kunnen zijn met het onderhoud, keuringen van en reparaties aan uw transport materieel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons bedrijf

logo1